FINS AL 31 D'AGOST, EL RESTAURANT SUMMUM OFEREIX SERVEI BUFET ATÈS PELS NOSTRES CAMBRERS, PER DINAR I SOPAR
FACEBOOK TWITTER INSTAGRAM YOUTUBE
Alimara Safe & Health
Skal award

María Celode & Juan Mornetti

Va ser molt senzill treballar amb el personal de l'Hotel Alimara, sobre tot amb la wedding planner, que ens ho va posar tot molt fàcil i ens va organitzar el calendari per anar pas a pas, just en el moment que tocava. No hi va haver aclaparaments, ni presses d'última hora. Si voleu una organització transparent, eficient i ràpida, us ho recomano.

Va ser molt senzill treballar amb el personal de l'Hotel Alimara, sobre tot amb la wedding planner, que ens ho va posar tot molt fàcil i ens va organitzar el calendari per anar pas a pas, just en el moment que tocava. No hi va haver aclaparaments, ni presses d'última hora. Si voleu una organització transparent, eficient i ràpida, us ho recomano.

Truca'ns
Carrer de Berruguete, 126,
08035 Barcelona · Tel.: (+34) 934 270 000
X
Truca'ns
Data d'entrada
Número de persones
Número de nits
Nit
Veure/cancel·lar la reserva
Carrer de Berruguete, 126,
08035 Barcelona · Tel: (+34) 934 270 000
X